Tak for i år

29/7 2019

Kære alle


Sæsonen for jordbær, ærter og kartofler på Holtgaard er nu slut for i år. Gårdbutikkens jordbærsælgere har delt ud af de sidste sommer-smil, og er nu gået på sommerferie. 


Igen i år har mange trofaste samt første gangs selv-plukkere meldt sig på banen. Det er vi her på Holtgaard meget taknemmelige for. Vi håber, at I alle har haft en rigtig god oplevelse her på gården i 2019.

Som sædvanligt har vi forsøgt at forny os siden sidste sæson, med en række nye tiltag i butikken. Nogle af Jer har sikkert købt en dejlig kop kaffe, et bæger med is eller måske brød eller mel. I 2019 har vi indledt nye samarbejder med andre lokale virksomheder, bl.a.for at forbedre vores sortiment, undgå spild af gode råvarer og samtidig bakke op om det lokale erhvervsliv med fokus på økologi.  


Tak til alle Jer, som har kørt både korte og lange afstande for at besøge Holtgaard, til Jer som har handlet vores jordbær, ærter og kartofler i lokalområdet. Det betyder meget for os, at I er med til at støtte op om den gode smag.


Vi ser frem til et gensyn i 2020.

De bedste jordbærhilsner
Holtgaard