Selvpluk af ærter

Så har vi åbnet op for selvpluk af vores Avola ærter

Kære alle


Først og fremmest, tak for den enorme opmærksomhed for selvpluk af vores jordbær. Siden vi åbnede op i lørdags, har der været utroligt travlt i marken. Alle tider til selvpluk har været optagede og mange af Jer har sikkert oplevet, at det har været svært at få booket en tid. Vi vurderer løbende forholdene i marken, og afsætter vores selvplukskapacitet herefter. På den måde kan vi på rimelig vis sørge for, at der er en tilfredsstillende mængde bær at finde for alle. Det hjælper os til at give Jer såvel som os selv, en meget bedre oplevelse med selvpluk.


Dernæst er vi nu klar til at byde Jer en tur i ærtemarken, hvor vi fra I morgen tirsdag d. 5/6 åbner op for selvpluk af ærtesorten Avola. Alle, der har booket tid til selvpluk af jordbær til og med fredag d. 8/6, får også mulighed for selvpluk af ærter.

Med hensyn til den kommende weekend, er der også åbnet op for bookinger, faktisk helt frem til og med fredag d. 15/6. Hvis I har planer om at skulle plukke friske jordbær i det gode sommervejr, så tøv ikke med at booke en tid. Erfaringen fra sidste weekend siger, at der hurtigt bliver udsolgt. Husk solcreme, væske og evt. en hat til at give skygge.

Vi glæder os til at se Jer på Holtgaard